Ο Καρλ Άντονι-Τάουνς επιχειρεί να επιστρέψει στη φανέλα με το εθνόσημο της Δομινικανής Δημοκρατίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου δέκα χρόνια μετά την τελευταία φορά.

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς έχει επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του και έχει ήδη αποτελέσει κομβικό παράγοντα στους αγώνες των Τίμπεργουλβς το τελευταίο διάστημα.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι η σκέψη του δεν μένει μόνο στο ΝΒΑ, αλλά οδηγείται μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, στο οποίο φαίνεται πως θέλει να γίνει μέρος με την Δομινικανή Δημοκρατία.

Τουλάχιστον έτσι δήλωσε στον Όστιν Ρίβερς μέσω του podcast «The Ringer NBA Show» λέγοντας πως «Θέλω να αγωνιστώ με τη Δομινικανή Δημοκρατία φέτος το καλοκαίρι. Θα ήταν τέλειο. Θα ήταν εκπληκτικό. Προσπαθώ να το κάνω πραγματικότητα».

Η συγκεκριμένη είδηση φέρνει θετικά μηνύματα στην πλευρά της Εθνικής του, καθώς άπαντες επιθυμούν να έχουν τον αστέρα της Μινεσότα στην προσπάθειά τους στα γήπεδα των Φιλιππίνων, της Ινδονησίας και της Ιαπωνίας. Μάλιστα, η τελευταία φορά που είδαν τον Τάουνς να αγωνίζεται με τα συγκεκριμένα χρώματα ήταν το 2013.

gazzeta.gr