Ο 7χρονος επέστρεφε μετά από τη θεραπεία καρκίνου και ταξίδεψε με το Intercity 62 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του 7χρονου μίλησε στο Live News και περιέγραψε πως κατάφερε να σωθεί ο γιος του, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά πως ο ο 7χρονος σώθηκε από θαύμα.

«Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του, είχε κάτι μώλωπες».

Ο πατέρας του μικρού αγοριού θα πει στο MEGA πως το παιδί έλεγε πως δεν ήθελε να πεθάνει. Οι ίδιοι νιώθουν τυχεροί που επέζησαν, αλλά η θλίψη είναι ανείπωτη για όσους δεν τα κατάφεραν.

«Κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το Ελπίδα από κάτω, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε», δήλωσε.megatv.com