Οι νεκροφόρες και τα φέρετρα, συμπληρώνουν την τραγική εικόνα. Η νεκροφόρα έξω από Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας περιμένει για την τελευταία πράξη του δράματος.

Το χαμόγελο της 20χρονης Αθηνάς Κατσάρα θα σβήσει για πάντα. Ο Βαγγέλης Μπουρνάζος ήταν στο τρένο με τον 15χρονοι γιο του. Το τελευταίο της ταξίδι έκανε με την μοιραία αμαξοστοιχία και η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου.

Λίγο καιρό πριν, η Ελπίδα Χούπα θα ποζάρει περηφάνειά με το πτυχίο της. Η Φραντζέσκα Μπέζα, η Σοφία  και η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου αφήσαν την τελευταία τους πνοή στο τρένο.

Την ίδια ώρα με τις ελπίδες λιγοστές και τον χρόνο να μετράει ανάποδα για το πέρας των ερευνών, οι ελπίδες δεν σβήνουν για τους συγγενείς των αγνοουμένων. Σημάδι ζωής από τον Άγγελο και την Αφροδίτη περιμένουν οι οικείοι τους.

Η ελπίδα δεν σβήνει για την χαμογελαστή Αφροδίτη Τσιώμα και την Μαρθή, την Φραντζέσκα  Μπέζα και την Σόφια.

Συγκινητικές πορείες συμπαράστασης σε όλη την χώρα

Στο πλευρό συγγενών και φίλων αμέτρητοι πολίτες σε όλη την χώρα που ανάβουν κεριά και αφήνουν λουλούδια.

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας και στην Πάτρα έκαναν μαθητές.

Την ιδιά ώρα, βίντεο ντοκουμέντο από το βαγόνι 3 δείχνει το μοιραίο βαγόνι στο προηγούμενο του δρομολόγιο.

Διαφημιστικό βίντεο με σταθμό ελέγχου στην Ρώμη προβάλλει η Hellenic train

Οργή προκαλεί το διαφημιστικό βίντεο της Hellenic train που δείχνει την ύπαρξη σταθμού ελέγχου. Μόνο που τα μικρά γράμματα πάνω αποκαλύπτουν πως το σύστημα επιτήρησης είναι στη Ιταλία, στην Ρώμη.

Στο σταθμαρχείο της Λάρισας θα κάνουν έφοδο οι εισαγγελείς και θα πάρουν χαρτιά και ηχητικά για την ανάκριση.

Τα πλάνα από την θέση του μηχανοδηγού που αποκαλύπτουν τις συνθήκες που επικρατούσαν στην καμπίνα της επιβατικής αμαξοστοιχίας μόνο που φυσικά στο διαφημιστικό βίντεο τα τρένα είναι στις αντίθετες ράγες και εδώ βλέπουν την καμπίνα της εμπορικής αμαξοστοιχίας με τον μηχανοδηγό της να κινείται στην τροχιά.

Φωτογραφία ντοκουμέντο 15 λεπτά πριν συγκρουστεί το μοιραίο βαγόνι

Στο MEGA θα μιλήσει επιβάτης του τρένου, ο Γιαννης Παπαϊωάννου θα αποκαλύψει το εσωτερικό του βαγονιού 15 λεπτά πριν την σύγκρουση.

Την ιδια ώρα μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την απολογία του σταθμάρχη που πήρε παράταση για το Σάββατο

megatv.com