Η κυβέρνηση αποφάσισε την αναβάθμιση της παρουσίας της από τον Παναγιώτη Πικραμμένο. Ο λόγος δεν είναι όχι η έλευση εστεμμένων αλλά επειδή οι συγκεκριμένοι είναι αρχηγοί κρατών.

Έτσι, η χώρα ακολουθεί τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα ανεξάρτητα από τον τίτλο που φέρουν τα πρόσωπα αυτά.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονη αντίδραση, λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να είπε πως δεν επιτρέπει η κηδεία να γίνει δημοσία δαπάνη ή με τιμές αρχηγού κράτους αλλά στην πραγματικότητα και αναβαθμίζει την εκπροσώπησή της και λαϊκό προσκύνημα θα γίνει, σύμφωνα με τους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη, αναρωτιούνται εάν μέχρι τη Δευτέρα θα παραστεί η μισή κοινοβουλευτική ομάδα.

Η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη πάντως στο θέμα του λαϊκού προσκυνήματος και δεν θα υπάρξει. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος κηδεύεται ως ιδιώτης.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Πρόβλημα θα αποτελούσε αν το προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν τριήμερο, γεγονός που θα παρέπεμπε σε αποχαιρετισμό με τιμές αρχηγού κράτους σε επίπεδο διαδικασίας.

Ποιοι θα παραστούν στην κηδεία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στην κηδεία θα παραστούν, όπως έχουν ήδη εκφράσει, ορισμένοι βουλευτές από την Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία και ένας ακόμη, από τη Βόρειο Ελλάδα.

Από πλευράς υπουργικού συμβουλίου, δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής εάν κάποιος θα παρευρεθεί.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER