Φλιτζανάκια με κορώνες, κάδρα με ιστορικές φωτογραφίες, γραμματόσημα με το πρόσωπο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Αναμνηστικά από τη βασιλική οικογένεια «βγαίνουν» από… σεντούκια και πωλούνται στο διαδίκτυο.

Τα σουβενίρ σε διαδικτυακές πλατφόρμες αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αντικειμένων φαίνεται πως έχουν γίνει ανάρπαστα, με τις τιμές μάλιστα να ανεβαίνουν ώρα με την ώρα.

Οι κάτοχοι σπάνιων αντικειμένων του εκλιπόντoς έχουν δημιουργήσει ένα «χρηματιστήριο» στο διαδίκτυο, πουλώντας διάφορα αντικείμενα όπως κούπες, ποτήρια, αναπτήρες και γραμματόσημα, πόστερ, σπάνιες φωτογραφίες εποχής και μαχαιροπίρουνα με σκαλιστές κορώνες.

Μια ευχετήρια κάρτα με την υπογραφή του τέως βασιλιά και της συζύγου του πωλείται προς 190 ευρώ.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες του τέως βασιλιά με την Άννα Μαρία ανέρχονται στην τιμή των 300 ευρώ, ενώ στην τσουχτερή τιμή των 461 ευρώ ανέρχεται το προσκλητήριο του γάμου τους.

Στις διαδικτυακές πλατφόρμες μπορεί κάποιος να βρει ευχετήριες κάρτες από το γάμο του γιου του, Παύλου, με τη Μαρί Σαντάλ το 1995, επιστολές με την υπογραφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μέχρι και κορνίζες της εποχής. Κούπες με φωτογραφία του, πωλείται προς 20 ευρώ.

Το συγκεκριμένο συλλεκτικό κάδρο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, σε άριστη κατάσταση όπως τονίζεται στην αγγελία, κοστίζει 150 ευρώ, ενώ ένα συλλεκτικό κέρμα – μενταγιόν του 1964 από τον γάμο του τέως με την Άννα Μαρία, πωλείται προς 200 ευρώ.

300 ευρώ πωλείται το συγκεκριμένο συλλεκτικό νόμισμα δύο δραχμών του 1966 με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι όσοι ενδιαφέρονται για αγορά των αντικειμένων θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς μπορεί κάποιος να επιθυμεί αναμνηστικά του τέως και της βασιλικής οικογένειας, κανείς όμως δεν εγγυάται για τη γνησιότητα τους.megatv.com