Παρά τον αρχικό σχεδιασμό, η τέως βασιλική οικογένεια χωρίστηκε το φετινό Πάσχα με τις εικόνες από τις ΗΠΑ και τις Κυκλάδες στην Ελλάδα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να τροφοδοτούν μια σειρά από συζητήσεις.

Κάτοικοι της Μήλου που έτυχε να δουν τη σύζυγο του τελευταίου βασιλιά στην Ελλάδα, μιλούν στο LIVE NEWS για τις εντυπώσεις από τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας.

«Με δέχτηκαν πολύ φιλικά, δέχτηκαν να βγούμε φωτογραφία. Μετά τους είδα πάλι και στην περιφορά, στον Επιτάφιο. Ο Φίλιππος νομίζω τον κράτησε».

H κυρία Ελένη που μιλάει στο MEGA, έβγαλε στην εκκλησία φωτογραφία με τον Φίλιππο, τη Νίνα Φλορ και την Άννα Μαρία, που όπως λέει έδειχνε να μην έχει ξεπεράσει την απώλεια του συζύγου της.

«Μία θλίψη την είχε, αλλά ήταν πολύ καλή, φιλική και πρόσχαρη. Ήταν εντυπωσιακή η παρουσία, τόσο ταπεινή».

Μετά τον Επιτάφιο, δείπνησαν σε ουζερί στα Πολλώνια της Μήλου, άφησαν στους υπαλλήλους πουρμπουάρ και δέχτηκαν να φωτογραφηθούν με όσους τους αναγνώρισαν και τους το ζήτησαν.

«Ήταν οι τρεις τους χωρίς συνοδεία. Πολύ απλοί, φιλικοί».

Στη Νέα Υόρκη ο Παύλος Γλύξμπουργκ

Στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης η οικογένεια του Παύλου είπε το «Χριστός Ανέστη» στην Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου και το Πάσχα τα τραπέζια με τα κόκκινα αυγά άρχισαν να στρώνονται.

Το μεσημέρι ο Παύλος ευχήθηκε στους καλεσμένους κι όλοι έδειχναν να απολαμβάνουν το πασχαλινό τραπέζι που είχε στρωθεί.

Πλέον, η τέως βασιλική οικογένεια ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της. Παύλος και Άννα Μαρία έχουν λάβει πρόσκληση για την στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο στις 6 Μάϊου κι αναμένεται να δώσουν το παρών.

Στη συνέχεια είναι πιθανό να βρεθούν στην Ελλάδα και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει ο αρχικός σχεδιασμός του Παύλου, για αγορά κατοικίας στην Αθήνα.megatv.com