Την πορεία των αντιδιαβρωτικών έργων που γίνονται στην Μάνδρα είδε από κοντά Ο Υπουργός ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης μαζί με κλιμάκιο του υπουργείου.

Τα αντιδιαβρωτικά έργα ύψους 1 εκατ. ευρώ, που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει από ίδιους πόρους η ΤΕΡΝΑ Α.Ε., στις εκτάσεις που επλήγησαν από την πυρκαγιά του Ιουλίου 2023 στη Μάνδρα, ΠΡΟΧΩΡΟΎΝ με εντατικούς ρυθμούς ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 30/04/2024.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αναδοχής Αποκατάστασης περιοχών που έχουν πληγεί από καταστροφικές πυρκαγιές, η ΤΕΡΝΑ Α.Ε., συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια για άμεση ανασυγκρότηση και αποκατάσταση των καμένων εκτάσεων, έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει με το ποσό του ενός (1) εκατομμυρίου ευρώ την εκπόνηση σχετικής δασοτεχνικής μελέτης και την υλοποίησή της μετά την έγκριση από την οικεία δασική υπηρεσία και ήδη η πρόοδος των εργασιών προσεγγίζει το 80%.

Η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. έχει αναλάβει σε συνεργασία με εξειδικευμένους Δασολόγους και Δασικούς Συνεταιρισμούς την κατασκευή κορμοδεμάτων και κλαδοδεμάτων συνολικού μήκους 120.000 μέτρων σε έκταση 2.190 στρεμμάτων, στις Υπολεκάνες 4,5 και 6 στην περιοχή Μάνδρα-Μαγούλα.



megatv.com