Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα ολοκληρωθεί η καριέρα του Ντόμινικ Τιμ, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στην Αυστρία το τελευταίο 24ώρο, και αυτό πρόκειται να γίνει στο τουρνουά της πατρίδας του, στη Βιέννη, κοντά στο κλείσιμο της σεζόν.

Ο 30χρονος Αυστριακός έχει ήδη ενημερώσει την ομάδα αλλά και τους χορηγούς του πως θέλει να σταματήσει από την ενεργό δράση το Φθινόπωρο, και το ιδανικότερο μέρος για τον ίδιο θα ήταν στο 500άρι της χώρας του, ώστε να γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό του.

Είχε φτάσει ως το No3 της παγκόσμιας κατάταξης και στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 17 ATP τίτλων. Μετρά 348 νίκες στο Tour, και το 2020 είχε φτάσει στην κορυφή του US Open. Έκτοτε αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών που τον έριξαν από τις υψηλότερες θέσεις, και δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν.

Φέτος έχει απολογισμό 2 νίκες και τέσσερις ήττες σε επίπεδο Tour, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετά Challenger τουρνουά. Στόχος του είναι προφανώς να παραμείνει ανταγωνιστικός στο κορτ μέχρι τον Οκτώβριο, και να κλείσει την καριέρα του όπως ο ίδιος το επιθυμεί.





tennis24.gr