Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει σε περίοπτη θέση το ελληνικό market σε ότι αφορά τα ψώνια του. Τι κοιτάζει ο Σέρβος κόουτς της Μακάμπι.Νέος τεχνικός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, λοιπόν. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να κάνει κρούσεις σε ελληνικές ομάδες για την ενίσχυση της δική του.

Στη Σερβία γράφτηκε πρώτη φορά η συγκεκριμένη είδηση, αλλά από το Sportime πληροφορηθήκατε πως ο Βλάνταν Ίβιτς θα βρεθεί θα επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.Και τι μας νοιάζει εμάς θα πει κάποιος. Μας νοιάζει και μας παρανοιάζει αν σκεφτούμε πως την προηγούμενη φορά, ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε κάνει τα ψώνια του από τη χώρα μας.

Aπό το 2018 έως και το 2020 που κάθισε, πήρε ενδιάμεσα για τερματοφύλακα τον Ανδρέα Γιαννιώτη.Το ότι ο Γιαννιώτης δεν έπιασε στο Ισραήλ δε λέει κάτι και θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό, ο Ίβιτς να κάνει εκ νέου κίνηση από το Ελληνικό μάρκετ.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες της στήλης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ την εποχή αυτή αναζητά απεγνωσμένα παίκτες σε τρεις θέσεις.

Στις δύο θέσεις των wingers και ακόμα περισσότερο έναν βασικό, βασικότατο κεντρικό αμυντικό. Για τον στόπερ μάλιστα διατίθενται και τα περισσότερα χρήματα. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER