Έντονη λογομαχία ξέσπασε κατά τη διάρκεια αγώνα του 1ου γύρου της προκριματικής φάσης του US Open, όταν ένας Αμερικανός θεατής επιτέθηκε φραστικά (λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια) στον πρώην Νο12 του κόσμου, Βίκτωρ Τροΐτσκι. 

Ο Σέρβος βρέθηκε στον αγώνα του νεαρού Σέρβου Χαντάντ Μετζέγιοβιτς, τον οποίο προπονεί το τελευταίο διάστημα, ο οποίος αγωνιζόταν κόντρα στον Κροάτη Μπόρνα Γκόγιο. Με το παιχνίδι να έχει οδηγηθεί στο 3ο set προκλήθηκε αναστάτωση στην εξέδρα καθώς ένας θεατής άρχισε να διαπληκτίζεται με τον Τροΐτσκι. 

Ο Αμερικανός υποστήριξε ότι ο Σέρβος του είπε να “σκάσει” τη στιγμή που ο ίδιος πανηγύρισε έναν πόντο του Γκόγια. Αυτό, πάντα με τα όσα υποστήριξε ο θεατής, ήταν κάτι που τον εξόργισε με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον πρώην τενίστα. 

“Δεν αντέχει να αποθεώνουμε έναν παίκτη. Ειναι το US Open. Ειμαστε 12 εκατομμύρια άνθρωποι εδώ και φωνάζουμε δυνατά, γ@#$&%@ε κλόουν!” για να συνεχίσει λέγοντας: “Εδώ είναι Νέα Υόρκη δεν είναι η γ@#%&η Σερβία!” 

Προσωπικό ασφαλείας και άλλα άτομα που ήταν στις κερκίδες έφτασαν στο χώρο της έντασης επεμβαίνοντας προσπαθώντας να ρίξουν τους τόνους, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να απομακρύνουν τον θεατή από τον Τροΐτσκι χωρίς αποτέλεσμα. 

Τελικά ο θεατής, αλλά και οι φίλοι του απομακρύνθηκαν από το γήπεδο και τα πνεύματα ηρέμησαν. Για την ιστορία ο Γκόγιο επικράτησε του Μετζέγιοβιτς με 7-5, 6-7(2), 6-4 παίρνοντας την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του US Open. 






tennis24.gr