Η μάχη των αστεριών επιστρέφει απόψε στο Champions League με Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι και Αρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου.

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη… σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Η μάχη των άστρων επιστρέφει με σούπερ μάχες για τη φάση των «8» του Champions League με σούπερ αναμετρήσεις σε Λονδίνο και Μαδρίτη και το «Θέλω να βλέπω μπάλα» είναι εδώ με τις σούπερ προτάσεις του μετά τη νέα τεράστια επιτυχία του Σαββατοκύριακου (πληρώθηκε ο 1 της ΑΕΚ λόγω πρώιμης πληρωμής.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή της Aircash και επωφεληθείτε όλων των προνομίων.

Αρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου (9/4, 22.00): Οι κανονιέρηδες του Αρτέτα μπορούν να χωρέσουν στην ίδια μασχάλη δύο καρπούζια; Είναι στην κορυφή της Premier League και ονειρεύονται και στο Champions League. Yποδέχονται τους προβληματικούς Βαυαρούς και θα πάμε με τον 1 και over 1,5 που στη Novibet το βρίσκουμε σε απόδοση 2.10.

100% Επιστροφή Χρημάτων στην πρώτη σου κατάθεση με Aircash στη Novibet!

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι (9/4, 22.00): Δυο ομάδες που για πολλούς όποιος περάσει θα πάρει και το τρόπαιο. Αναμένεται τεράστια μάχη στο Μπερναμπέου και εδώ προβλέψεις δύσκολα μπορούν να γίνουν. Θα φτιάξουμε ένα bet builder σε απόδοση 3.85 που, δημιουργείται στη Novibet από το goal/goal, over 8,5 κόρνερ και over 3,5 κίτρινες.

Τριπλή προσφορά γνωριμίας στη Novibet για λίγες ημέρες με τον promo κωδικό «Aircash»

Advertorial

gazzeta.gr