Το περιστατικό συνέβη στα τέλη του προηγούμενου μήνα, στις 27 Απριλίου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν μία 28χρονη προκειμένου να γλιτώσει από τον 40χρονο σύντροφό της κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού, προσπαθώντας να φτάσει στο απέναντι μπαλκόνι.

Όπως κατέθεσε η 28χρονη, το επεισόδιο ξεκίνησε επειδή ο 40χρονος τη ζηλεύει, και δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό, να την ρίχνει σε σπασμένα γυαλιά και να την απωθεί με σκουπόξυλο για να φύγει από την πόρτα. Η ίδια αναγκάστηκε να πάει στο μπαλκόνι και να κρεμαστεί προκειμένου να περάσει σε άλλο μπαλκόνι και να φύγει. Στο δικαστήριο προκάλεσε εντύπωση πως εκείνη την στιγμή που η γυναίκα προσπαθούσε να περάσει σε διπλανό μπαλκόνι και να σωθεί, ο άνδρας τραβούσε βίντεο στο οποίο της έλεγε πως δεν θα καταφέρει να μπει στο άλλο μπαλκόνι.

Το δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση 14 μηνών, με 3ετή αναστολή τον 40χρονο για την υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ για την ίδια υπόθεση δικάστηκε και η νεαρή γυναίκα, μετά από ανάλογη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της ο 40χρονος, με το δικαστήριο να την κηρύσσει αθώα.



megatv.com