Η σφοδρή βροχόπτωση συνδυάστηκε σε πολλές περιπτώσεις και με χαλαζόπτωση, ενώ στην πόλη παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό χάος αφού οι οδηγοί αναγκάστηκαν να πηγαίνουν με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες.

Εξίσου δυνατός ήταν και ο αέρας, ο οποίος οδήγησε σε πτώσεις δέντρων.

Η οδός Λαγκαδά, ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, πλημμύρισε, με τα αυτοκίνητα που κινούνταν εκεί να βρίσκονται ακινητοποιημένα για αρκετή ώρα πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Ακινητοποιημένα βρέθηκαν και πολλά οχήματα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι σχεδόν αδύνατη.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Mε δυσκολία κινούνται τα οχήματα στην οδό Μοναστηρίου, 26ης Οκτωβρίου ενώ εγκλωβίστηκαν για λίγα λεπτά, μερικά αυτοκίνητα, στην οδό Αγίων Πάντων κάτω από τη γέφυρα.

Πλημμυρισμένος είναι και ο δρόμος κάτω από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης. Σε ποτάμια μετατράπηκαν και οι δρόμοι γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όσο και στην παραλιακή της πόλης.

Λίμνη θυμίζει ο χώρος μπροστά από την ΔΕΘ στο ύψος της ΧΑΝΘ.

Ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ πλημμύρισε καθώς η στάθμη του νερού έφτασε μέχρι τις πόρτες και μπήκε μέσα παρότι αυτές ήταν κλειστές, καθώς η δύναμη της βροχής ήταν μεγάλη.

Οι πεζοί κινούνταν με δυσκολία, αφού πολλά πεζοδρόμια μετατράπηκαν σε λίμνες.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Κεντρική Μακεδονία δέχτηκε εκατοντάδες κλήσεις, κυρίως για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER