Η κ. Ανάσογλου ανέλαβε την υπόθεση της 22χρονης.

«Χθες έλαβα την εντολή και την εξουσιοδότηση. Ο δράστης θα απολογηθεί την Παρασκευή. Πρώτιστο μέλημά μου είναι το κορίτσι να εξεταστεί και από γιατρούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, όπως και έχει συμβεί, και να είναι καλά ψυχολογικά και να πάρει άμεσα στήριξη. Δεν ήταν απλώς ένα θύμα βιασμού ήταν ένα θύμα άγριας επίθεσης. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, ένα νέο κορίτσι που σπουδάζει και δουλεύει και είναι άριστη», ανέφερε αρχικά.

«Η άρνηση του δράστη για τις κατηγορίες είναι στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής του, προφανώς αρνείται την πράξη, γιατί βρίσκεται στις αγροτικές φυλακές, εκτίοντας ισόβια, και αυτό σημαίνει ότι μετρούσε ο χρόνος αντίστροφα, για την αποφυλάκισή του. Κατηγορείται για ένα αδίκημα βιασμού, το οποίο δεν αναστέλλεται. Δεν υπάσρχει περίπτωση να μην υπάρχει δείγμα DNA αυτού του ανθρώπου στο σώμα της κοπέλας», πρόσθεσε.

«Η κοπέλα είναι γενναία, και θα κάνει οτιδήποτε για να ακουστεί η φωνή της. Ο άνθρωπος αυτός, ούτε απέδρασε, ούτε ήταν ελεύθερος, ήταν σε καθεστώς εποπτείας της στερητικής ελευθερίας, που σημαίνει ότι τους δίνουν προνόμια, και είσατε πού οδήγησαν αυτά τα προνόμια. Το κυριότερο είναι ότι η κοπέλα δεν είχε απλώς αμυχές, δέχθηκε άγρια επίθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ανάσογλου.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«”Δεν πιστεύω ότι είμαι ακόμα εδώ”», μου είπε η 22χρονη», είπε η κ. Ανάσογλου.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER