Τα αδικήματα που μπορεί να στοιχειοθετηθούν, θα μπορούσαν να ήταν απάτη, εκβίαση, ακόμα και συμμετοχή σε αυτοχειρία όχι ηθική αυτουργία και η έρευνα γίνεται καθώς μεταξύ άλλων αναφέρεται σε κύκλωμα.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, από την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή, Γιώργο Παπαναούμ.

Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται και σε ένα πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο όπου πήγαιναν κοπέλες με σκοπό να προσεγγίσουν γόνους πλουσίων οικογενειών, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το γνωστό πάρτι που είχε δει το φως της δημοσιότητας με την υπόθεση της κοπέλας που είχε καταγγείλει βιασμό.

Ο ίδιος ανέφερε πως καταστράφηκε οικονομικά και αυτό τον εξώθησε σε αυτή του την ενέργεια, από τις πράξεις μίας γυναίκας που τον είχε προσεγγίσει, την είχε ερωτευτεί και του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Αν και η πράξη της αυτοχειρίας δείχνει να είναι εντελώς ξεκάθαρη, η έρευνα της Αστυνομίας γίνεται για να διαπιστωθεί αν υπάρχει βάση σε όσα ο ίδιος κατήγγειλε και αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις και από ποιους.

Είχε μιλήσει σε φίλους του για τις προθέσεις του

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο 50χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Πριν 15 μέρες εξέφρασε αυτήν την επιθυμία και αμέσως οι φίλοι του πήραν τις Αρχές, που ήρθαν σε επαφή μαζί του και εκείνος τους καθησύχασε ότι δεν χρειαζόταν κάτι.

Τη Δευτέρα πριν αυτοκτονήσει είπε το ίδιο σε φίλο του και πάλι κλήθηκαν οι Αρχές. Μάλιστα κάλεσαν και την πρώην σύζυγό του από τις Φιλιππίνες, που επιβεβαίωσε όσα είχαν συμβεί, τα οικονομικά του προβλήματα και τη γυναίκα που καταγγέλλει.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται στα όσα έγραψε στο σημείωμά του. Τη γυναίκα-αράχνη που τον εξαπάτησε, αρπάζοντας 50.000 ευρώ, την ήξερε από τα παιδικά του χρόνια και είχε σχέση μαζί της για 8 μήνες.

«Πούλησε το αυτοκίνητο του και είχε στην κατοχή του 90.000 ευρώ. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε το πώς μπορούμε να τα επενδύσουμε μέσω binance. Είναι μία εφαρμογή, τραπεζική εφαρμογή με κρυπτονομίσματα και μέσα σε 5 μήνες τα 90.000 ευρώ φτάσανε στα 400.000 ευρώ», δήλωσε φίλος του 50χρονου στο MEGA. «Αυτά μου τα διηγείται όλα ο φίλος μου, “εγώ για να την κάνω να με εμπιστευτεί, της έδωσα τους κωδικούς, αυτή τράβηξε το ποσό των 50.000 ευρώ μέσα, σιγά σιγά μέχρι που κατάφερε και πήρε όλο το ποσό από μέσα 400.000 ευρώ και εξαφανίστηκε τελείως”».

Το mail και η ανάρτηση στο Facebook

Αν και η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook που ο γυμναστής φέρεται να μιλούσε για την υπόθεση που τελικά τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, τις μεσημεριανές ώρες χθες εστάλη σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα mail.

Το μήνυμα φαίνεται πως ανέφερε ακριβώς τα ίδια με το κείμενο στο facebook που λίγο αργότερα κατέβηκε. Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του εξαπατήθηκε από γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις, χάνοντας όλη την περιουσία του – συγκεκριμένα κάνει λόγο για ποσά των 400.000 ευρώ και των 90.000 ευρώ.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος αυτός κέρδισε πολλά χρήματα από επενδύσεις σε κρυπτονόμισμα αλλά έδωσε τους κωδικούς στη μητέρα κοριτσιού που ενεπλάκη στην άλλη συνταρακτική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη την οποία προαναφέραμε. Η γυναίκα αυτή πήρε όλα τα χρήματα αν και επικαλούταν προβλήματα με το σύζυγό της και μια σοβαρή περιπέτεια υγείας για την οποία χρειαζόταν βοήθεια.

Το κύκλωμα εκβιαστών

Ο 50χρονος στο σημείωμα κάνει λόγο για κύκλωμα που εκμεταλλεύονταν ανήλικα κορίτσια και προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών.

«Αυτό έκανε και αυτή… Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία τους έπαιρνε από αεροδρόμια τους έφερνε βίζιτες έκανε τα γλυκά μάτια και κάποιες φορές να ήθελαν ναρκωτικά καλά στημένο κόλπο όπως η ίδια αποκαλούσε», ανέφερε στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

Σύμφωνα με το Mega η γυναίκα που ερωτεύτηκε και τον εξαπάτησε ήταν η μητέρα της φίλης της Γεωργίας Μπίκα, με την οποία είχαν πάει μαζί στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 50χρονος είχε συμβουλέψει τα κορίτσια να μην πάνε στο συγκεκριμένο πάρτι εξαιτίας του κυκλώματος.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER