Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε σφοδρά με μηχανή. Ο αναβατής χτυπάει στο παρμπρίζ και εκσφενδονίζεται αρκετά μέτρα μακριά.

Το σοκαριστικό τροχαίο, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, συνέβη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης την στιγμή που ο άτυχος μοτοσικλετιστής πήγαινε στη δουλειά του.

«Το αμάξι με έπιασε στο δεξί πόδι και μετά έπεσα πάνω στο παρμπρίζ, χτύπησα το κεφάλι πάνω στο παρμπρίζ και μετά πετάχτηκα και χτύπησα το χέρι και έπαθα κατάγματα παντού, έσπασαν τα πάντα. Τα πλευρά δεν τα έσπασα, απλά πιεστήκανε μέσα, ώστε ο πνεύμονας δε δούλευε για μία εβδομάδα», είπε το θύμα στο MEGA.

«Δεν ξέρανε πού να με πάνε»

Όπως λέει ο οδηγός της μηχανής, σώθηκε από θαύμα, ενώ καταγγέλλει πως το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άργησε να τον παραλάβει.

«Μέχρι να συντονιστούν, δεν ξέρανε πού να με πάνε. Υπήρχε ένας γιατρός εκεί, γείτονας που βγήκε και φώναζε ‘είναι πάνω από μία ώρα εδώ, γιατί δε φεύγει’».

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, δεν υπήρξε αργοπορία καθώς το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος 11 λεπτά μετά την κλήση που δέχθηκε και έπειτα από 14 λεπτά έγινε η διακομιδή του τραυματία στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες, δύο εξ αυτών στην εντατική.

«Είμαι σε ένα κέντρο αποκατάστασης και προσπαθώ σιγά σιγά με πολύ κόπο και χρόνο να ξεκινήσω πάλι από την αρχή».

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, θα περάσει πάνω από μήνας προκειμένου να ξεκινήσει προσπάθεια για να περπατήσει ξανά.



megatv.com