Ανεπανάληπτη ήταν η παρουσίαση του Τιάγκο Σίλβα από τη Φλουμινένσε, με τα νούμερα προσέλευσης στο Μαρακανά να σπάνε κάθε ρεκόρ!

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Τιάγκο Σίλβα. Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, στη Φλουμινένσε.

Ήταν δεδομένο ότι οι οπαδοί της «Φλου» θα έκαναν… χαμό για τον 38χρονο κεντρικό αμυντικό. Αυτό που συνέβη ωστόσο τα ξημερώματα του Σαββάτου στην παρουσίαση του στο «θρυλικό» Μαρακανά δεν έχει προηγούμενο. 55.000 φίλαθλοι της Φλουμινένσε έδωσαν το παρών στο Μαρακανά για να αποθεώσουν τον Τιάγκο Σίλβα στην επίσημη παρουσίαση που πραγματοποίησε ο βραζιλιάνικος σύλλογος για λογαριασμό του.

Ρεκόρ προσέλευσης για τον «θρύλο» Τιάγκο Σίλβα

Πρόκειται για ένα ασύλληπτο ρεκόρ για τα βραζιλιάνικα δεδομένα. Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε υπάρξει τέτοια συγκέντρωση σε γήπεδο της χώρας για την παρουσίαση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Οι οπαδοί της Φλουμινένσε έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους στον Τιάγκο Σίλβα ο οποίος όπως ήταν λογικό βούρκωσε με τις εικόνες. Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στη «Φλου» από όπου ξεκίνησε την καριέρα του με στόχο να την ολοκληρώσει εκεί, πριν ξεκινήσει να εκτελεί καθήκοντα προπονητή, για τα οποία έχει μιλήσει ανοιχτά πως θα κάνει με το που «κρεμάσει» τα παπούτσια του.





gazzeta.gr