Η καινούργια, τρίτη κατά σειρά και εξίσου φιλόδοξη γενιά του Qashqai, του best seller της Nissan, θα είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας από το καλοκαίρι.

Το νέο Qashqai είναι πιο σύγχρονο, πιο ώριμο και πιο κατασταλαγμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του, με μια χαρακτηριστική και πιο κάθετη μάσκα. Οι εξωτερικές του διαστάσεις έχουν μεγαλώσει ελαφρώς -το μήκος του φτάνει τα 4,425 μέτρα- τόσο για να πριμοδοτηθούν οι χώροι στο εσωτερικό του όσο και για να αποστασιοποιηθεί ακόμα πιο πολύ από το Juke.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.332 κυβικών με ήπια υβριδική υποβοήθηση και απόδοση 140 ή 157 ίππων. Η εισαγωγική έκδοση είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ σε συνδυασμό με το επίπεδο εξοπλισμού Elite ξεκινά από τις 24.490 ευρώ.

 

Το πιο πλούσιο Premium κοστολογείται από 26.790 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη έκδοση με το πιο ισχυρό σύνολο των 157 ίππων ξεκινά από τις 29.790 ευρώ.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Η έκδοση των 157 ίππων είναι διαθέσιμη και με τετρακίνηση, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 33.990 ευρώ με το ακόμα πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού N-Connecta.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER