Το μήνυμα του Ζοσέ Μπότο με το οποίο αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τη λύπη του για την απουσία τίτλων.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Ζοσέ Μπότο από τον ΠΑΟΚ, καθώς την Παρασκευή το πρωί ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τον «δικέφαλο».

Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής της ομάδας, με μία αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο Instagram, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως πρώτη φορά δεν κέρδισε κάποιον τίτλο με τον σύλλογο που δούλευε.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του…

«Το ταξίδι μου στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Φεύγω με λύπη γιατί, αφού κέρδισα τίτλους στους συλλόγους όπου δούλεψα, για πρώτη φορά στην καριέρα μου, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τρόπαια.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με μοναδική, απίστευτη ατμόσφαιρα και η αγάπη και το πάθος που νιώθουν και επιδεικνύουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τα μεγαλύτερα προτερήματα που έχει ο σύλλογος. Ελπίζω μια μέρα η αγάπη που έχουν για τον σύλλογο να είναι εξίσου επιτυχημένη! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Οφείλω βαθιά ευγνωμοσύνη σε όσους είχα το προνόμιο να εργάζομαι δίπλα τους καθημερινά. Η αδιάκοπη αφοσίωση και οι προσπάθειές τους, από τους παίκτες στο γήπεδο, τον προπονητή και τον μάνατζερ μέχρι την τεχνική ομάδα στα παρασκήνια, μέχρι τους πολυάριθμους ανθρώπους (γιατρούς, αναλυτές, φυσιοθεραπευτές, υπευθύνων ένδυσης, διατροφολόγους), που εργάζονται επιμελώς, ήταν ανεκτίμητες. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ρίχνουν την καρδιά και την ψυχή τους για να κάνουν το κλαμπ όσο το δυνατόν καλύτερο κάθε μέρα.

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, θα είμαι πάντα ένας από εσάς!

Υ.Γ.: ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον βοηθό μου Φεντσένκοφ για την πίστη και την υπομονή του!

Ζοσέ Μπότο».

gazzeta.gr