Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, ολοκληρώνουν την έρευνά τους και δίνουν τις απαντήσεις για τα αίτια θανάτου και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας. Το πόρισμα των ιστολογικών εξετάσεων που παραδόθηκε στους ιατροδικαστές, οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα δύο κοριτσάκια υπέστησαν ασφυκτικό θάνατο.

Το «Τούνελ» αποκάλυψε πως το στοιχείο – «κλειδί», το πανάκι του παιδιού που βρέθηκε στην κούνια του, από την εργαστηριακή ανάλυση που έγινε, προέκυψαν αποδείξεις πως η στάμπα πάνω του δεν ήταν αίμα από το τραύμα στο στόμα του αλλά διάσπαρτες οροαιματηρές κηλίδες, δηλαδή υγρό από πνεύμονες μαζί με αίμα, που προκλήθηκαν από έντονη πνευμονορραγία, που σημαίνει απλά πνευμονικό οίδημα από ασφυξία.

Στις 25 Φεβρουαρίου, ο καλεσμένος τότε στην εκπομπή ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης είχε προσπαθήσει επίμονα να εκμαιεύσει από την Ρούλα Πισπιρίγκου την ακριβή εικόνα που είχε το πανάκι, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα. Οι απαντήσεις της ουσιαστικά επιβεβαίωσαν την εικόνα που σχημάτισαν τα εργαστήρια από την ανάλυση του πειστηρίου.

Την εικόνα αυτή ολοκληρώνει και το μήνυμα που έστειλε η κατηγορούμενη στον τότε σύζυγό της σχετικά με το πανάκι της Ίριδας.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Πέρα όμως από αυτό το εύρημα, οι επιστήμονες εντόπισαν και στον εγκέφαλο του βρέφους αιμορραγικές διηθήσεις, συμβατές με υποξία. Υπάρχουν και ηπατικές αλλοιώσεις επίσης συμβατές με υποξία στην Ίριδα και τη Μαλένα. Αυτή η έλλειψη οξυγόνου, εφόσον δε συνδέεται με δηλητηρίαση ή παθολογικά αίτια, προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο.

Το «Τούνελ» παρουσίασε νέα στοιχεία όμως και για το ειδεχθές έγκλημα στην Τροιζηνία με θύμα τον Αθηναίο δικηγόρο Λουκά Πιτσιλό. Κάποιοι άφησαν στο πατρικό σπίτι του θύματος, συνολικά 8 σημειώματα από τη δολοφονία του που κατά καιρούς εντόπιζε ο αδερφός του, κρεμασμένα με σύρμα στο εσωτερικό της μεταλλικής πόρτας. Ο άγνωστος συντάκτης χτυπά ξανά πριν από λίγους μήνες με μια νέα σειρά ιδιόχειρων επιστολών σε σελίδες από τετράδιο, αυτή τη φορά απευθείας προς τον αδελφό του θύματος.

Μετά την ερευνά της εκπομπής, ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τους δράστες. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρέθηκε και πάλι στην Ψήφτα της Τροιζηνίας συλλέγοντας νέα στοιχεία και καταθέσεις. Το «Τούνελ» θα συνεχίσει την έρευνά του μέχρι να δώσει τις τελικές απαντήσεις σε όλες τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER