Με τους αγώνες των προημιτελικών συνεχίζεται η δράση στο Τορόντο από όπου θα προκύψουν οι τέσσερις παίκτες που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Σαββάτου. 

Οι τέσσερις αγώνες της φάσης των “8” θα διεξαχθούν στο κεντρικό court με την αυλαία να ανοίγει στις 19:30 GR με τον Ισπανό Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ο οποίος έχει ήδη αποκλείσει Ζβέρεφ και Ρούνε, να αντιμετωπίζει τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ, που κέρδισε κατά σειρά Ρούμπελφ και Ράονιτς.

Στη συνέχεια (περίπου 21:30 GR) ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα παίξει κόντρα στον φιναλίστ του Λος Κάμπος την περασμένη εβδομάδα, Άλεξ ντε Μινόρ, με τον Ρώσο να έχει ρεκόρ 4-1 κόντρα στον Αυστραλό, ο οποίος ωστόσο έχει κερδίσει στην τελευταία τους αναμέτρηση στο indoor 1000άρι στο Παρίσι το 2022. 

Περίπου στις 02:00 GR αναμένεται να ξεκινήσει η αναμέτρηση του Κάρλος Αλκαράθ με τον Αμερικανό Τόμι Πολ, ένα χρόνο μετά από τη νίκη του Πολ στον 2ο γύρο του τουρνουά (Μόντρεαλ) κόντρα στον 20χρονο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (περίπου 04:00 GR) ο αναγεννημένος Γκαέλ Μονφίς, που κέρδισε στον 2ο γύρο τον Στέφανο Τσιτσιπά, θα αναμετρηθεί με τον Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος πέρασε με walkover μετά από τη χθεσινή απόσυρση λόγω τραυματισμού του Άντι Μάρεϊ. 

Μονφίς και Σίνερ έχουν παίξει μεταξύ τους 4 φορές με τον Ιταλό να προηγείται με 3-1 με την τελευταία και μοναδική νίκη του Γάλλου να είναι το 2019 στο indoor της Βιέννης. 

NATIONAL BANK OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)




tennis24.gr