Ο ιερέας προσήχθη από την Ασφάλεια Τρικάλων και κατηγορείται για εξαπάτηση, καθώς είχε αποσπάσει χιλιάδες ευρώ από τον απλό κόσμο που έσπευδε να βοηθήσει το συγκεκριμένο άτομο.

Σαν κοινός απατεώνας δρούσε ιερέας στα Τρίκαλα, ο οποίος εκμεταλλευόταν έναν 23χρονο με κινητικά προβλήματα. Ο 23χρονος δεν είχε συγγενείς και ο ιερέας τον φιλοξενούσε σπίτι του.

Έτσι, είχε φτιάξει έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο όπου έκανε έρανο. Ύστερα από καταγγελία που έκανε ο 23χρονος φάνηκε πως ο εν λόγω ιερέας είχε μαζέψει στους προσωπικούς λογαριασμούς του περίπου 15.0000 ευρώ. Από τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στο σπίτι του 20.000 ευρώ ενώ πάνω του ο παπάς έφερε περί τα 2.100 ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα, ο ιερέας φέρεται πως είχε αγοράσει και ένα αυτοκίνητο αξίας 33.000 ευρώ.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του 23χρονου, ο ιερέας του ασκούσε ψυχολογική και σωματική βία. Ο 23χρονος είχε τατουάζ και ο ιερέας με δικαιολογίες ότι είναι «δαιμονισμένος» και με την χρήση ενός πυρακτωμένου σίδερου σε σχήμα σταυρού το είχε τοποθετήσει στα σημεία που είχε τα τατουάζ.

Ο ιερέας συνελήφθη και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ τέθηκε σε αργία και απομακρύνθηκε από τους κόλπους της εκκλησίας.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER