«Με τον Λουκά είμαστε μαζί 16 χρόνια και δεν είχαμε τσακωθεί ούτε μία φορά. Ήταν ένας πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ξέρω καθόλου. Τα δύο τελευταία χρόνια δεν μέναμε μαζί. Ήταν ο κορωνοϊός και τα δικαστήρια ήταν κλειστά. Η μητέρα του που είχε προβλήματα υγείας, χρειαζόταν φροντίδα. Έτσι δεν ανέβαινε για δουλειά στην Αθήνα και έκανε δικηγορικές δουλειές εκεί στην περιοχή του. Εγώ από την άλλη, εργαζόμουν στην Αθήνα» τόνισε.

Η Γαλλήνη αναφέρθηκε και στην τελευταία φορά που βρέθηκαν από κοντά με τον σύντροφό της και για τις στιγμές αγωνίας που βίωσε όταν τον καλούσε, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει.

«Πριν το Πάσχα με επισκέφτηκε στην Αθήνα και έμεινε δύο μέρες. Μιλούσε στο τηλέφωνο με άτομο της περιοχής εκεί για μία σοβαρή δουλειά που αφορούσε μία γυναίκα που έχει περιουσία στην περιοχή και αυτό το άκουσα κατά τύχη όταν έκανα δουλειές δίπλα του. Ήταν μία υπόθεση περιουσιακών. Το μόνο που μου είχε αναφέρει, ήταν ότι του χρωστούσε χρήματα ο ****. Μου είπε πριν πεθάνει, “Γαλήνη να πάρω τα χρήματα και να κάνουμε Πάσχα μαζί, να έρθεις στην Ψήφτα”. Δεν έμαθα ποτέ εάν τα πήρε τελικά, αφού τον δολοφόνησαν…», τόνισε.

«Την ημέρα που βρέθηκε νεκρός τον είχα πάρει τουλάχιστον είκοσι πέντε φορές τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Νόμιζα ότι είχε πάει στο κτήμα. Αλλά κάτι με έτρωγε μέσα μου, ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ανησυχούσα, ένιωθα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Τον είχα πάρει τόσες φορές τηλέφωνο και δεν το είχε σηκώσει. Και αυτό δεν το συνήθιζε. Δεν το έκανε ποτέ. Όταν θα έβρισκε την κλήση μου θα με έπαιρνε τηλέφωνο πίσω. Εκείνη την ημέρα όμως τίποτα, άφαντος. Αφού για εννιά ώρες δεν είχε δώσει σημάδι ζωής, πήρα τον αδελφό του τηλέφωνο. Αυτό που έγινε δε το χωράει το μυαλό μου. Και αναρωτιέμαι ποιος; Αφού με κανέναν δεν είχε προηγούμενα, ποιος να το έκανε αυτό. Δεν χρωστούσε και σε κανέναν, αντιθέτως του χρωστούσαν και από τον Πόρο και την Ψήφτα. Συνέχεια έκανε δουλειές χωρίς να παίρνει χρήματα. Για τη δουλειά του δεν μου μιλούσε καθόλου. Στο κινητό του όμως μέσα βρίσκονται όλα τα ονόματα, όλοι οι πελάτες του και το κινητό το έχει αστυνομία, όπως και το κομπιούτερ του. Δεν μπορούν να ελέγξουν αυτά τα ονόματα; Αν και τώρα ποιος θα πει ότι χρωστάει; Κανένας…».

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetmegatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER