Ο Τσαρλς Μπάρτον, προπονητής του Άρη από το 2003 έως το 2005, θυμήθηκε την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, γράφοντας για την απίθανη ατμόσφαιρα στο «Αλεξάνδρειο».

Ο Τσαρλς Μπάρτον δεν πρόκειται να λησμονήσει τον Άρη. Ο Αμερικανός που πέρασε δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, κατακτώντας το Κύπελλο στον τελικό της Λαμίας απέναντι στον Ολυμπιακό το 2004 και με αφορμή την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (77-70) πόσταρε μία φωτογραφία και έγραψε τα παρακάτω.

«Ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος με ρώτησε πριν από δύο ημέρες γιατί μιλάω πάντα για τον Άρη με τόση αγάπη. Έτσι και αλλιώς, μου είπε, στο Ισραήλ πήρες 4 τίτλους, ενώ στην Ελλάδα έναν. Αυτό είναι αλήθεια, του απάντησα, αλλά το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ο μεγαλύτερος όλων των θριάμβων μου. Φανταστείτε να παίζετε σε αυτή την αρένα, μπροστά απ’ αυτούς τους φιλάθλους. Πρέπει να αποτελέσεις μέλος αυτής της οικογένειας για να το καταλάβεις», ήταν το μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Facebook.gazzeta.gr