Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο «Goal» ο Τιάγκο Σίλβα θα αποχωρήσει από την Τσέλσι, καθώς έχει προφορική συμφωνία να επαναπατριστεί για λογαριασμό της Φλουμινένσε.

Μετά από μια τετραετία φαίνεται πως έκλεισε ο κύκλος του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι. Ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός είχε προαναγγείλει μετά την ήττα των Μπλε στον ημιτελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι πως σύντομα θα ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του και σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία ο πολύπειρος στόπερ ετοιμάζεται για επαναπατρισμό.

Όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο «Goal» ο Σίλβα έχει δώσει χέρια με τη Φλουμινένσε και θα γυρίσει στη χώρα του καφέ στο τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους Λονδρέζους. Εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ ο πολύπειρος σέντερ μπακ θα επιστρέψει στη Βραζιλία μετά από 15 χρόνια. Σε νεαρή ηλικία είχε περάσει από τις ακαδημίες της Φλου, η οποία τον αγόρασε τον Γενάρη του 2007 από την Ντινάμο Μόσχας και τον πούλησε στη Μίλαν δυο χρόνια αργότερα, αντί δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Τσέλσι πήγε τον Αύγουστο του 2020 όταν έφυγε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Συνολικά μετράει μέχρι σήμερα 149 εμφανίσεις, με εννέα γκολ – τρεις ασίστ και έχει κατακτήσει Champions League και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 32 συμμετοχές και έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές.





gazzeta.gr