Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου στο 250άρι τουρνουά του Λος Κάμπος παραχωρώντας μόλις 3 games στον Αυστραλό Αλεκσάνταρ Βούκιτς. Ο Έλληνας τενίστας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τόσο για το παιχνίδι, όσο και για το γεγονός ότι την περασμένη Δευτέρα υποχώρησε από την πρώτη 10άδα κάτι που όπως είπε τον αφύπνισε για να επιστρέψει και πάλι εκεί που νιώθει ότι ανήκει. 

“Είναι εξαιρετικό που επέστρεψα στο Λος Κάμπος ξεκινώντας με νίκη σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτόν το ρυθμό.”, ανέφερε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην έξοδό του από την πρώτη 10άδα μετά από περίπου 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας. 

“Μου δίνει κίνητρο για να επιστρέψω και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω. Αυτές οι στιγμές σε αφυπνίζουν. Σου δείχνουν ότι τελευταία δεν ήσουν σε θέση να πετύχεις τόσα όσα στο παρελθόν. Επομένως έχω ένα κίνητρο για να επιστρέψω ξανά σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά και εκεί που πάντα ένιωθα ότι ανήκω. Είναι μεγάλος ο δρόμος, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω τις θυσίες που απαιτούνται για να βρεθώ εκεί.”

Όσο για το service του και στη προσπάθεια που κάνει για να το εξελίξει ακόμα περισσότερο, ο Νο11 του κόσμου είπε: “Αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να φανούν τα αποτελέσματα. Όπως και στη ζωή όταν κάνεις μεγάλες αλλαγές χρειάζεσαι χρόνο. Πιστεύω ότι το service μου είναι στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό φάνηκε σήμερα όπου βρήκα μερικά καλά service. Με τις σωστές οδηγίες από τους ανθρώπους που έχω γύρω μου θα βρεθώ στο σωστό δρόμο.”

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί την Παρασκευή τα ξημερώματα (04:00 GR) κόντρα στον προερχόμενο από τα προκριματικά Αμερικανό και Νο100 του κόσμου Αλεκσάνταρ Κοβάσεβιτς. 

LOS CABOS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-9h)



tennis24.gr