Στο Los Cabos βρίσκεται εδώ και μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μίλησε στη media day της ATP 250 διοργάνωσης λίγο πριν το ντεμπούτο του για φέτος σε μονά και διπλά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για τη συμμετοχή του, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για το ενδεχόμενο μικτό διπλό με παρτενέρ του τη Μαρία Σάκκαρη.

Για το τι θα διάλεγε ανάμεσα σ’ ένα Grand Slam και ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, είπε: “Θα προτιμούσα να κερδίσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Χωρίς αμφιβολία, θα ήταν μια χαρούμενη ιστορία για τη χώρα μου. Θα ήταν μια σπουδαία ιστορία για το άθλημα, και θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στο τένις της Ελλάδας. Ελπίζω να καταφέρω κάτι καλό εκεί.”

Για το μικτό διπλό με τη Σάκκαρη στο Παρίσι, είπε: “Είναι μια πιθανότητα, αλλά έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ πριν πάρω αυτή την απόφαση. Πρέπει να είμαι σίγουρος ότι το σώμα μου θα είναι εντάξει, αν πρόκειται να παίξω σε μονό, διπλό και μεικτό διπλό.”

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρόσθεσε: “Δε θα είναι εύκολο, γιατί πολλοί παίκτες θα φτάσουν εκεί πεινασμένοι. Έχω όμως πίστη στον εαυτό μου, γιατί έχω κάνει καλούς αγώνες στο Παρίσι, στα γήπεδα του Roland Garros. Αν είμαι σε θέση να φέρω αυτή την ενέργεια, πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά.”

Για τη συμμετοχή του στο Los Cabos είπε: “Πέρσι διασκέδασα πολύ, ένιωσα το βάρος του τροπαίου στα χέρια μου και θέλω να το ξανανιώσω φέτος. Ο πρώτος μου στόχος είναι να παίξω καλύτερο τένις από πέρσι. Αν το καταφέρω αυτό, νομίζω πως και ο τίτλος θα έρθει.”



tennis24.gr