Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά στα social media, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για το Davis Cup, είχε πολύ νόημα…

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε την ατυχία να συναντήσει και στο δεύτερο τελικό του σε Grand Slam, τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών όπως ο ίδιος τον χαρακτήρισε μετά το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα να μείνει με την όρεξη και τα όνειρα για το μέλλον.

“Οι δυσκολίες είναι μια υπενθύμιση της εσωτερικής μας δύναμης και ανθεκτικότητας. Δοκιμάζουν τις αξίες μας και μας ωθούν να εξελιχθούμε. Οι αντίπαλοί μας παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι, καθώς μας προκαλούν να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Το τένις είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα, είναι ένας τρόπος ζωής που μας διδάσκει να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να αγκαλιάζουμε τις προκλήσεις.

Ευχαριστώ την Αυστραλία και τους φιλάθλους της που φώτισαν το Melbourne Park και μας ενέπνευσαν να αγωνιστούμε για το μεγαλείο” έγραψε ο Τσιτσιπάς ο οποίος το διήμερο που μας έρχεται 4-5 Φεβρουαρίου, θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδος στο World Group I του Davis Cup, για πρώτη φορά στην ιστορία της.tennis24.gr