Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Tennis TV λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο Masters 1000 της Σαγκάη κάνοντας ξεκάθαρο ότι ο πατέρας του θα είναι πάντα μαζί του, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Μαρκ Φιλιππούσης δεν είναι πια μέλος της ομάδας. 

“Ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου. Ακόμα κι όταν δεν ήταν δίπλα μου και ο κόσμος δεν μπορούσε να τον δει, ήταν στο πλευρό μου διαδικτυακά. Δεν έχω καμία πρόθεση να τον αλλάξω ή να τον απομακρύνω. Ο κόσμος προσπαθεί να δημιουργήσει φήμες ή να καταστρέψει με κάθε τρόπο αυτό που έχεις με κάποιον που είναι πολύ κοντά σου.”

Όσο για τον Μαρκ Φιλιππούση ο Τσιτσιπάς είπε: “Ο Μαρκ δεν είναι μέλος πια της ομάδας. Ήθελα να δοκιμάσω με έναν άλλον προπονητή και να δω πως θα λειτουργήσει. Ήταν κάπως ασυντόνιστο. Χωρίς την παρουσία του πατέρα μου ένιωσα να χάνω ένα κομμάτι από την ταυτότητά μου ως παίκτης. Δεν κατάφερα να προσαρμοστώ στις νέες μεθόδους του Μαρκ, τον οποίον θαύμαζα και μου άρεσε πολύ να βλέπω στην τηλεόραση όταν ήμουν πιο μικρός.”

Ο Τσιτσιπάς έχει περάσει bye από τον 1ο γύρο στο τουρνουά της Σαγκάη και στην επόμενη φάση θα αγωνιστεί με ένα εκ των Ρίνκι Χιτσικάτα και Λάσλο Τζέρε. 





tennis24.gr