O Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίστηκε προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου, μετά από την πρόκριση κόντρα στον Φραντσίσκο Σερούντολο, με νέα μεγάλη ανατροπή, τονίζοντας ότι η συμμετοχή του στον προημιτελικό (κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ), είναι αμφίβολη. 

“Δεν ξέρω αν θα παίξω στον προημιτελικό. Θα περιμένουμε να δούμε”, ανέφερε ο κάτοχος του τίτλου, ο οποίος θέλει να διαπιστώσει πρώτα αν το πρόβλημα στο γόνατο είναι σοβαρό. 

“Σήμερα, στο 2ο set είχα ένα γλίστρημα και ένιωσα πόνο. Είχα κάποια μικρά θέματα με το γόνατο εδώ και εβδομάδες, τίποτα σοβαρό όμως. Στο 2ο set πήρα μερικά παυσίπονα για να συνεχίσω και ξεκίνησαν να λειτουργούν από το τέλος του 4ου set”, είπε. Σέρβος. 

 

“Για δύο set προσπαθούσα να αποφύγω τα ράλι. Όποτε άλλαζε την κατεύθυνση της μπάλας δεν ένιωθα άνετα. Σε κάποιο σημείο, άρχισα να σκέφτομαι μήπως έπρεπε να εγκαταλείψω τον αγώνα. Ζήτησα περισσότερα παυσίπονα μετά το 3ο σετ και πήρα τη μέγιστη δόση που μπορούσα να πάρω.”

“Στο 4ο set άρχισαν να λειτουργούν και στο 5ο set δεν ένιωθα καθόλου πόνο. Η επίδραση των φαρμάκων ωστόσο δεν διαρκεί για πάντα, θα δούμε τι θα γίνει. Αύριο θα κάνω εξετάσεις. Κάναμε λίγο δουλειά με τον γιατρό αμέσως μετά το ματς. Υπήρχαν κάποια θετικά σημάδια και κάποιες ανησυχίες, οπότε θα δούμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο, αν μπορώ να μπω στο γήπεδο να παίξω. Ελπίζω. Θα δούμε τι θα γίνει”, είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος και Νο1 του κόσμου. 

 

 

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

 



tennis24.gr