Την 33η σερί νίκη του στο Wimbledon πέτυχε σε βάρος του Αντρέι Ρούμπλεφ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επικρατώντας με 4-6, 6-1, 6-4, 6-3, έπειτα από 2  ώρες και 48 λεπτά αγώνα, εξασφαλίζοντας έτσι την 12η παρουσία του σε ημιτελικά Grand Slam.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Νόλε μίλησε για το πόσο τον δυσκόλεψε ο Ρούμπλεφ στον αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στον Σίνερ, εκφράζοντας την ανυπομονησία του για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Ρούμπλεφ, είπε: “Νομίζω ότι σήμερα έπαιξε φοβερό τένις. Πίεζε πολύ, έπαιζε πολύ γρήγορα, στεκόταν κοντά στη γραμμή και προσπαθούσε να με “σπρώξει” πολύ πίσω από τη δική μου. Ήταν σαν να παλεύουν δύο σκυλιά, για να είμαι ειλικρινής.

Είχαμε αρκετά μεγάλα ράλι, και κάποια αρκετά εξαντλητικά. Κυρίως στα games στο τέλος του τρίτου σετ όπου βασικά κρίθηκε ο αγώνας. Ένιωσα τεράστια ανακούφιση όταν κέρδισα το τρίτο σετ”.

Σχετικά με τον Σίνερ, είπε: “Του (Σίνερ) του αρέσει πολύ να αγωνίζεται στο γρασίδι. Του αρέσει να παίζει σε γρήγορες επιφάνειες, να είναι επιθετικός και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού του. Τόσο από το forehand, όσο και από το backhand, χτυπάει την μπάλα πολύ, πολύ δυνατά.

Είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος παίκτης. Τώρα είναι για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Wimbledon. Ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για να κερδίσει. Από την άλλη, είμαι κι εγώ όμως”.




tennis24.gr