Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε ένα ευχάριστο αλλά κουραστικό διάλλειμα από τις καθημερινές του προπονήσεις στο Wimbledon, πραγματοποιώντας ταξίδι αστραπή για το Μόναχο προκειμένου να στηρίξει ψυχολογικά τους συμπατριώτες του Σέρβους στο Euro 2024.

Η παρουσία του Νόλε στην αναμέτρηση της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Group C μεταξύ της Σερβίας και της Δανίας, το βράδυ της Τρίτης (25/06), δεν ήταν αρκετή για την πατρίδα του καθώς η λευκή ισοπαλία 0-0 έστειλε τους Δανούς στη φάση των “16” και τη Σερβία εκτός συνέχειας.

Ο Τζόκοβιτς, πριν την έναρξη του αγώνα, ήταν στον πάγκο της Σερβίας και εμψύχωνε τους παίκτες της ομάδας πριν οδηγηθούν στα αποδυτήρια για τις τελευταίες προετοιμασίες.

 

 

Νωρίτερα την Τρίτη, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από προπόνηση στο Wimbledon, εκφράζοντας την μεγάλη επιθυμία του να αγωνιστεί στο αγαπημένο του Championships το οποίο έχει κατακτήσει 7 φορές στην καριέρα του.

“Αυτή η εποχή της χρονιάς. Χαίρομαι που επέστρεψα. Δίνω το καλύτερό μου για να είμαι έτοιμος στο Wimbledon” έγραψε χαρακτηριστικά ο 37χρονος Σέρβος.

Το Wimbledon ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (01/07) και μένει να δούμε αν ο Τζόκοβιτς συμπεριληφθεί στην κλήρωση του κυρίως ταμπλό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

 

 





tennis24.gr