Προσφέρει βάθος στον Ολυμπιακό ενόψει του δύσκολου χειμώνα

Με την επιστροφή από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα… βουνό στο πρόγραμμα του καθώς θα έχει τόσο την Ευρώπη όσο και το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να υπάρξει το κατάλληλο βάθος στο ρόστερ.

Μετά την υπεροπλία στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Ολυμπιακός απέκτησε βάθος σε πολλές θέσεις με την προσθήκη του Τζιουλιάν Μπιανκονέ και όχι μόνο στην άμυνα. Το γεγονός ότι ο Γάλλος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, δίνει πίστωση χρόνου στον Ομάρ Ρίτσαρντς ώστε να είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή για να πλαισιώσει τον Ορτέγα.

Από την άλλη, στο κέντρο της άμυνας, ο ίδιος θα συμπληρώσει την τετράδα Φρέιρε, Ρέτσο και Πορόζο με αποτέλεσμα ο Ανδρέας Ντόι να μεταφέρεται στη μεσαία γραμμή ως μία έξτρα λύση στο «6».

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δοκιμαστεί ουκ ολίγες φορές από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε εκείνη τη θέση και θεωρεί ότι έχει όλα τα στοιχεία για να κουμπώσει μαζί με τους Μαντί Καμαρά, Ιμπόρα, Έσε και Αλεξανδρόπουλο.

bwin – Παρακολούθησε αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων από τον υπολογιστή ή το κινητό σου σε live streaming*!



gazzeta.gr