11η ώρα το πρωί, τρεις αδίστακτοι νεαροί ληστές εισβάλλουν ένοπλοι σε κοσμηματοπωλείο σε κεντρικό σημείο στη Βάρη.

Με την απειλή όπλων, αρπάζουν κοσμήματα, χρυσαφικά και ρολόγια, η ιδιοκτήτρια βάζει τις φωνές.

Καταστηματάρχες και πελάτες από τα γύρω μαγαζιά αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και αμέσως τρέχουν και κυνηγούν τους δράστες.

Μόλις οι 3 ληστές βγήκαν από το κοσμηματοπωλείο γείτονες του καταστήματος τους πήραν στο κυνήγι, στη συνέχεια και διανύοντας μεγάλη απόσταση κατάφεραν να πιάσουν τον έναν εξ αυτών.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Ήμουν ένας από αυτούς που έτρεξα και κυνήγησα και πιάσαμε μαζί με άλλα δύο παιδιά τον δράστη, τον έναν από τους 3, ήταν ο ένας από αυτούς που είχαν λεία πάνω τους , καταφέραμε και πήραμε κάποια κοσμήματα πίσω» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

«Εγώ με το που ανέβαινα να έρθω στη δουλειά μου άκουσα τις φωνές που φώναζε η κυρία με το χρυσοχοείο και είδα δύο νεαρούς να τρέχουν και τον κύριο με το χρυσοχοείο να τρέχει να τους κυνηγάει» δήλωσε δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας.

Αμέσως μετά έφτασε στο σημείο η αστυνομία και πέρασε χειροπέδες στον ληστή, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραστών.

Διαρρήκτης…για κλάματα

Ίδια κατάληξη, αλλά με διαφορετικό τρόπο είχε και μια διάρρηξη στην Καλαμαριά. Ο νεαρός που εισέβαλε στο ψιλικατζίδικο, διαπίστωσε ότι του έπεσε το κινητό στον δρόμο… πήγε στην αστυνομία να δηλώσει ότι το έχασε και έτσι συνελήφθη.

«Τέσσερις η ώρα περίπου χτύπησε ο συναγερμός. Βλέπω στο κινητό την κάμερα και βλέπω τον ληστή μέσα να παίρνει τσιγάρα. Κλέφτης φώναξα, σηκώθηκε ο σύζυγος….» περιέγραψε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπετε, ο διαρρήκτης προσπαθεί έρποντας να μπει στο μαγαζί για να κλέψει, απομακρύνοντας τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του.

Στον δρόμο όμως έχασε το κινητό του. Σταμάτησε για λίγο, αλλά κατάλαβε ότι αν γυρίσει θα τον πιάσουν. Έτσι το κινητό κατέληξε στα χέρια της αστυνομίας.

Με περίσσιο θράσος, ο δράστης πήγε λίγο αργότερα μόνος του στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει πως έχασε το κινητό του… και κάπως έτσι, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER