Στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να ταυτοποιήσει την 50χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή απέναντι από την αγορά κοντά στην πλατεία Βαρβακείου και να φτάσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος αναζητάει η αστυνομία.

Η αστυνομία προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τη γυναίκα, καθώς δεν βρέθηκε πάνω της κάποιο προσωπικό αντικείμενο ούτε την έχει αναζητήσει κάποιος.

Σε λίγες ώρες θα πάρουν γενετικό υλικό από τη γυναίκα και θα προσπαθήσουν να βρουν και γενετικό υλικό ή αποτυπώματα από τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έχει πέντε σημάδια στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και η υπόθεση θα εξεταστεί ως εγκληματική ενέργεια.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Το σημείο οπού εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα είναι στέκι τοξικομανών με τις Αρχές να προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο της ληστείας.

Τα δύο ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές είναι να είναι τοξικοεξαρτημένη και η γυναίκα και στην προσπάθειά της να περάσει από τη μία πλευρά της Βαρβακείου στην άλλη κάποιος άλλος τοξικομανής να της επιτέθηκε προκειμένου να της αφαιρέσει την τσάντα που είχε για να της πάρει τα χρήματα καθώς βρέθηκε να κρατάει μόνο το λουράκι.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι απλά να πέρναγε από το σημείο και να της επιτέθηκαν για να τη ληστέψουν.

Οι Αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιου είδους διαφωνία που να αφορούσε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.megatv.com