Σήμερα το αγγελούδι θα έκλεινε ένα χρόνο ζωής. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς όμως ξεψύχησε στα παγωμένα νερά του φράγματος στον Αλιάκμονα, με την 29χρονη μητέρα του, να επαναλαμβάνει το μεσημέρι λόγια και φράσεις που είπε στο Live News λίγο μετά τη σύλληψή της.

Η κατηγορούμενη μητέρα που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα τονίζει πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της. Επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως το αγγελούδι άρχισε να μπουσουλάει και έπεσε στα κρύα νερά του φράγματος χωρίς εκείνη να προλάβει να αντιδράσει.

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν πως έχουν βρει τις απαντήσεις σε όλους τους γρίφους που κλήθηκαν να λύσουν.

Η γιαγιά του μωρού είναι απαρηγόρητη. Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτά που έχουν συμβεί και να μαζέψει τα πράγματα της εγγονούλας της από το παιδικό δωμάτιο του σπιτιού.

Η κόρη της κατηγορείται ότι σκότωσε το ίδιο της το παιδί. Σε εκείνη όμως επιμένει από την πρώτη στιγμή, πως πρόκειται για δυστύχημα.

Λίγη ώρα μετά, η νεαρή μητέρα, παίρνει δεύτερο ταξί και πάει στο φράγμα του Αλιάκμονα έξω από τη Βέροια.

Αμέσως μετά καλεί 3ο ταξί που την μεταφέρει στα ΚΤΕΛ. Από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στην Αλεξάνδρεια όπου περνά το βράδυ της αλλαγής του χρόνου και την Πρωτοχρονιά, επιστρέφει σπίτι της, χωρίς το παιδί.

Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι της 29χρονης, που τις τελευταίες μέρες βλέπουν κάμερες και δημοσιογράφους έξω από τα σπίτια τους.

Το μεσημέρι η 29χρονη, που στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον δέκα φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 29χρονη προφυλακίστηκε και θα μεταφερθεί στις φυλακές Διαβατών, όπου θα κρατηθεί μέχρι να δικαστεί.

Εκεί, έχει διαταχθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.megatv.com