Ως follow up του παραπάνω, προσπαθείστε να έρθετε στη θέση των προπονητών Παύλου Δερμιτζάκη και Τζιανλούκα Φέστα, κατά αλφαβητική σειρά, και σκεφτείτε με τι θα είστε ικανοποιημένοι απόψε το βράδυ. Η προφανής απάντηση είναι «με τη νίκη», αλλά για να έρθει αυτή θα πρέπει η ομάδα σας να λειτουργήσει πάρα πολύ καλά σε κομβικούς τομείς του παιχνιδιού της.

Η Βέροια π.χ. θα έχει τον πρώτο λόγο αν α) Οι Πασάς. Γιακουμάκης παρουσιαστούν το ίδιο απειλητικοί ως δίδυμο, όπως μας έχουν συνηθίσει μέχει στιγμής, β) Ο Μούργος πάρει από τα άκρα πρωτοβουλίες και τους δώσει βοήθειες, γ) Οι Γαβρηιλίδης, Οικονόμου, Κάτσε (όποιοι δύο εκ των τριών βρεθούν στα 6αρο-8άρια) «επικρατήσουν» στον άξονα, δ) Οι Μπουκουβάλας, Πεταυράκης «κυριαρχήσουν» στις πλευρές τους, ε) Οι Μαραγκός, Σκόνδρας, Δημόπουλος (οι δύο εκ των τριών θα ξεκινήσουν στα στόπερ) «κερδίσουν» τις αμυντικές στατικές μπάλες που θα κληθούν να «διεκδικήσουν και στ) Βρει ένα γρήγορο γκολ, αφού αρέσκεται σε δυναμικές «εκκινήσεις».

Τα αντίστοιχα «ζητούμενα» για τη Λαμία είναι α) Οι Μανούσος, Αραμπούλι να κάνουν γκολ τη «μισή» φάση που θα βρουν, καθώς μέχρι στιγμής η ομάδα δεν βγάζει πολλές τελικές, β) Οι Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους από τα άκρα, γ) Οι Σαραμαντάς, Σιμόν, Προβυδάκης (είναι πιθανό να ξεκινήσουν και οι τρεις μπακ) πάνε καλά ανασταλτικά, δ) Οι Μπεχαράνο, Τζανδάρης «πάρουν» τον άξονα, ε) Οι Καραμάνος, Νούνιες (κυρίως ο πρώτος) «κερδίσουν» τις πρώτες μπάλες που τους ψάχνουν οι συμπαίκτες του (ο Ελληνας επιθετικός κάνει… πολύ αθόρυβη δουλειά) και στ) Οι στόπερ Τζανετόπουλος, Αντέτζο εκμεταλλευτούν την ικανότητά τους στο ψηλό παιχνίδι (ξέχωρα από την εν γένει καλή τους αμυντική παρουσία ατομικά και ως δίδυμο) μπροστά και από τις δύο εστίες.

Οποιο club πετύχει έστω τα τέσσερα από τα παραπάνω έξι βασικά του «θέλω», αυτόματα θα αποκτήσει το προβάδισμα.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER