Στην 2η θέση του FP2 βρέθηκε ο Verstappen, σημειώνοντας το 1-2 για την Red Bull με τον Perez στην κορυφή, με τον Ολλανδό να είναι ένα δέκατο μακριά από τον Μεξικανό.

Ο Verstappen ωστόσο δήλωσε στο team radio της ομάδας ότι η ισορροπία του μονοθέσιου δεν είναι όσο καλή ήταν κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου.

“Το μονοθέσιο στο FP1 το ένιωθα πολύ αξιοπρεπή, ένιωθα αρκετά άνετα,” δήλωσε ο Verstappen.

“Έπειτα στο FP2 κάναμε μερικές αλλαγές για να δούμε εάν μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι πήγαμε λίγο πίσω.

“Έχουμε όλο το βράδυ να δούμε τι κατεύθυνση θα ακολουθήσουμε. Αλλά, πιστεύω ότι για την ομάδα είναι μία πολύ καλή μέρα.”

Ο σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος για το πως η ομάδα βελτιώθηκε στο Μπακού, τονίζοντας την δύναμη του Perez γύρω από τους δρόμους της πίστας.

“Είμαστε ευχαριστημένοι και το μονοθέσιο δείχνει πολύ ανταγωνιστικό σε σχέση με τα μικρά κομμάτια και τα μεγάλα σημεία” δήλωσε ο Marko.

“Οπότε ας ελπίσουμε πως μπορούμε να διατηρήσουμε αυτό το πλεονέκτημα μέχρι τον αγώνα. Ο Checo ήταν ανταγωνιστικός από τον πρώτο γύρο εδώ. Η εικόνα δείχνει ότι του αρέσουν οι πίστες της πόλης, και το απέδειξε στην πίστα του Μόντε Κάρλο πόσο γρήγορος μπορεί να γίνει.”
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER