Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και καταφέρθηκε κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και των κατάλοιπών του.

Η ομάδα της Μαγνησίας επεσήμανε δύο βασικά λάθη, μία κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού στην χθεσινό αγώνα κι ένα πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Βόλο.

Τόνισε πως η νοοτροπία στην οποία «εκπαίδευε» τους Έλληνες διαιτητές ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν έχει αλλάξει και πως όσο η λογική της πλειονότητας των Ελλήνων διαιτητών είναι «να κερδίζουν οι μεγάλοι για να μην διαμαρτύρονται», το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα προοδεύσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Εξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που μας αποχαιρέτησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ωστόσο η νοοτροπία που πέρασε στους Ελληνες διαιτητές τα δύο χρόνια που τους… εκπαίδευε δεν έχει αλλάξει.

Η λογική την πλειοψηφίας των Ελλήνων διαιτητών «να κερδίζουν οι μεγάλοι για να μην διαμαρτύρονται» παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Τα παραδείγματα πολλά, με την ομάδα μας να έχει βιώσει στο πετσί της αρκετά από αυτά.

Απλά θα επισημάνουμε δύο από τα πλέον χαρακτηριστικά…

Το πρώτο είναι η κόκκινη κάρτα που ΔΕΝ δόθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού στον αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας, την ίδια στιγμή που σε πανομοιότυπη φάση στον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – ΟΦΗ αποβλήθηκε (ορθώς) ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Το δεύτερο αφορά το πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο την προηγούμενη Κυριακή, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι στήριξης του ποδοσφαιριστή μας, τη στιγμή που είμαστε σίγουροι ότι σε αντίστοιχη φάση κατά του Ολυμπιακού ο διαιτητής θα συνέχιζε το παιχνίδι.

Κύριοι της διαιτησίας. Με αυτή τη νοοτροπία το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να προοδεύσει.

Ηρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Σταματήστε να είναι οι «μαριονέτες» των «μεγάλων» και συνειδητοποιήστε ότι όλες οι ομάδες από τη μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη έχουν δικαίωμα στην επιτυχία.

Διότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα βγείτε και εσείς οι ίδιοι από την αφάνεια.

Υ.Γ.: Προφανώς στην Αίγυπτο είναι πιο διορατικοί από ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα και κατάλαβαν τι εστί Κλάτενμπεργκ από τους πρώτους τρεις μήνες».gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER