Την ώρα που κορυφώνονται οι επαφές για την πώληση της ΠΑΕ Βόλος ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε μία ενέργεια που ίσως ερμηνεύεται ως κίνηση τακτικής.Από βδομάδα σε βδομάδα πηγαίνει το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ Βόλος. Σε τέτοιο βαθμό που η αναβλητικότητα έχει κουράσει. Γι’ αυτό και ο Αχιλλέας Μπέος έκανε την κίνησή του.

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους Θεσσαλούς, έγινε γνωστό πως τη Δευτέρα (27/6) θα παρουσιαστεί ο Οσβάλντ Τανσό. Ο Αχιλλέας Μπέος θα μιλήσει και για το «αύριο» της ομάδας.

Ο Τανσό είναι περίπτωση που έχει επιλέξει η νυν διοίκηση. Άλλον προπονητή θέλουν οι ενδιαφερόμενοι. Γι’ αυτό και έως τώρα δεν είχε ανακοινωθεί ο Γάλλος. Εάν επισημοποιηθεί η πρόσληψή του, θα είναι λογικό να σκεφτεί κανείς πως δεν είναι λίγα αυτά που χωρίζουν τις εμπλεκόμενες πλευρές στις διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΠΑΕ.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχε μία αισιοδοξία στην άλλη πλευρά πως όλα θα κλείσουν έως το φινάλε της εβδομάδας. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Είχαμε τονίσει ξανά πως δεν γίνεται ο Βόλος να παραμένει έρμαιο αυτής της κατάστασης.

Κάπως έτσι εξηγείται και το μήνυμα που εστάλη. Ουσιαστικά ή κάνουν άμεσα τις τελευταίες κινήσεις τους οι επίδοξοι αγοραστές ή προχωράει το πλάνο που ήδη έχει σχεδιαστεί από τους ανθρώπους που τώρα τρέχουν την ομάδα. Υπενθυμίζεται πως έχει καταστρωθεί διπλός μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού αλλιώς θέλουν να πάνε το καράβι όσοι τώρα διοικούν και άλλα σχέδια έχουν εκείνοι που επιθυμούν να αγοράσουν την ΠΑΕ.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER