Γιατί ο Βόλος ανακοίνωσε μόνο την απόκτηση του Στάθη Τάχατου ενώ έχει και άλλες μεταγραφές στα σκαριά.Σε μία ιδιαίτερη κατάσταση βρίσκεται ο Βόλος λόγω των διαπραγματεύσεων που ακόμη γίνονται για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Άπαντες έχουν πέσει έξω φυσικά ως προς το χρονοδιάγραμμα.

Ο Αχιλλέας Μπέος έλεγε πως τέλη Μαΐου θα δώσει συνέντευξη Τύπου επ’ αυτού. Η άλλη πλευρά διαρρέει διαρκώς πως «είμαστε κοντά» και ταυτόχρονα οι αναβολές παίρνουν η μία την άλλη. Ωστόσο, είναι εμφανές πως ακόμη κάτι εκκρεμεί.

Ανεξάρτητα με το ποιον επιλέγει να πιστέψει κανείς, υπάρχουν και γεγονότα. Ένα εξ αυτών είναι ότι ο Οσβάλντ Τανσό δεν έχει ανακοινωθεί. Και αυτό γιατί αποτελεί επιλογή μόνο της μίας πλευράς. Εάν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ, ο Γάλλος αυτόματα σταματά να υφίσταται. Προφανώς δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα οι άνθρωποι των Θεσσαλών τις εξελίξεις.

Στο κομμάτι του σχεδιασμού, η κάθε πλευρά κάνει τα πλάνα της. Άλλα έχει η νυν διοίκηση και άλλα οι ενδιαφερόμενοι. Οι τελευταίοι έχουν stand by προπονητή και τσεκάρουν τους δικούς τους μεταγραφικούς στόχους.

Ο κλεισμένος, για παράδειγμα, Ζορντάν Λεμπορνιέ, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Ο Βόλος έχει τρέξει 2-3 περιπτώσεις ακόμα, αλλά δεν τις έχει τελειώσει μέχρι τώρα γιατί δεν υπάρχει η συναίνεση από την άλλη πλευρά. Ωστόσο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Δεν μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία και να μην έχουν τελειώσει βασικά πράγματα, όπως καταλαβαίνει κανείς.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Γι’ αυτό ο Βόλος πήρε τον Τάχατο

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε την Τετάρτη (15/6) ο Στάθης Τάχατος από τον ΠΑΟΚ Β’. Ο 21χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων. Παρεμπιπτόντως, αρέσει και άλλος από τους «ασπρόμαυρους». Γιατί η μεταγραφή του Τάχατου πήγε μέχρι τέλους και κάποιων άλλων όχι; Ο νεαρός αποτέλεσε επιλογή και των δύο πλευρών. Προσθήκη κοινή συναινέσει εν ολίγοις όσο οξύμωρο και εάν αυτό ακούγεται.

Εύλογα δημιουργείται η απορία εάν κάτι τέτοιο ίσχυσε και με τις άλλες δύο που έχουν επισημοποιηθεί. Βίκτορ Φερνάντες και Αντώνης Οικονομόπουλος ήταν αυτοί με τον δεύτερο να προσπερνά τον Κώστα Προβυδάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αμφότεροι αποτέλεσαν καθαρά επιλογές της νυν διοίκησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον τους σε περίπτωση πώλησης της ΠΑΕ.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER