Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του στην άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το break μέσα στο ΟΑΚΑ και πλέον χρειάζεται άλλη μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στη διαφορά που έχασε πολύ εύκολα η ομάδα του, ενώ μίλησε για την άμυνα των πρασίνων στο καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο.

«Ο Ολυμπιακός βρήκε πολλή μεγάλη ενέργεια. Το πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου στην άμυνα ήταν καταστροφικό για μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, τους δώσαμε το μομέντουμ, η πίεση πήγε σε εμας και έφτασαν στη νίκη. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την πίεση. Όταν έχεις μια διαφορά στο γήπεδο σου και δεν τη διαχειρίζεται σωστά, σίγουρα έχεις κάνει λάθη. Διαχειριστήκαμε λάθος κάποιες καταστάσεις», ανέφερε στην αρχή.

Για τον τρίτο τελικό που έρχεται: «Πρέπει να καθαρίσουμε λίγο το μυαλό μας. Σήμερα είχαμε μεγάλη θέληση, αλλά θα έπρεπε να τη διαχειριστούμε σωστά. Πρέπει να ηρεμήσουμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να παλέψουμε. Υπήρχε θέληση, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα θέλω μας».

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER