Ο Γιώργος Βόβορας στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Λάρισα και τόνισε πως η ομάδα του μπήκε στο παιχνίδι πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο.

Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα από την ψυχωμένη Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης και ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο παρκέ που άρχισε να… εμφανίζεται από το 15ο λεπτό και έπειτα, ενώ επισήμανε πως οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά στο τέλος του ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Η Λάρισα μπήκε πολύ καλύτερα από εμάς στο παιχνίδι. Βρήκε ρυθμό, έβαλε μεγάλα σουτ. Εμείς ουσιαστικά ξεκινήσαμε να μπαίνουμε στο παιχνίδι μετά το 15′. Ήμασταν πολύ κακοί και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Είχαμε ένα πολύ κακό διάστημα 15 λεπτών. Ξεκινήσαμε μέσα από την ισορροπία στην επίθεση να μπούμε στο παιχνίδι σιγά σιγά. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα πάλεψε και στο τέλος οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά.

Πρέπει να δούμε τι έφταιξε στα πρώτα 15 λεπτά. Η Λάρισα έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο με πολύ μεγάλη διάθεση. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τα λάθη μας».

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER