Ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ Χόρχε Νικόλα του δικτύου Superesportes αναφέρθηκε στο φερόμενο ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού.

Στη Βραζιλία υπήρξαν τη Δευτέρα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Βάσκο για τον Χάμες Ροντρίγκες. Από μέρους του ο ρεπόρτερ Χόρχε Νικόλα από το Superesportes ανέλυσε την υπόθεση αυτή σε σχέση με τον Κολομβιανό σταρ του Ολυμπιακού ως εξής:

«Η πληροφόρηση που έχω για τον Χάμες είναι πως πρακτικά είναι αδύνατο να προχωρήσει κάτι με τη Βάσκο. Από δύσκολο έως αδύνατο. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό και περνάει καλά εκεί. Στη νίκη με τον Άρη είχε και την ασίστ του γκολ για το 1-0.

Για να κλείσω το θέμα του Χάμες μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό (εννοεί για τον 2ο χρόνο του συμβολαίου του καθώς έχει 1+1). Είναι επίσης ξεκάθαρο ανάμεσα στις 2 πλευρές πως είναι σοβαρό το ενδεχόμενο της ενεργοποίησης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό». Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει ήδη σε επίσημη διάψευση για τον Χάμες (ότι δεν υπάρχει συζήτηση με κανέναν και πως δεν παραχωρείται) και το ενδιαφέρον που υποστήριζαν οι Τούρκοι ότι υπάρχει από τη Γαλατά και ενώ στον Τύπο της γειτονικής χώρας είχε γίνει μέχρι και λόγος για deal του Κολομβιανού με τη Γαλατά.gazzeta.gr