Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, αν και προηγήθηκαν με 2-0 στο 3ο set κόντρα στους Γάλλους Άρθουρ Φις και Λούκας Βαν Ας δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Wimbledon γνωρίζοντας την ήττα με 6-7(3), 6-4, 6-2 σε ένα παιχνίδι που κράτησε…τρεις ημέρες εξαιτίας της βροχής, αλλά και του προχωρημένου της ώρας. 

Στο παιχνίδι που ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Άντι Μάρεϊ, το ελληνικό δίδυμο κατάφερε να πάρει το 1ο set, σβήνοντας και τις 3 ευκαιρίες για break των αντιπάλων τους, με τους Γάλλους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στηριζόμενοι στο γρήγορο break που βρήκαν στην αρχή του set (1-0). 

Το παιχνίδι διεκόπη λόγω προχωρημένου της ώρας και προγραμματίστηκε για το Σάββατο, αυτή τη φορά η βροχή δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν. 

Τα δύο ζευγάρια επέστρεψαν για 2η φορά για να τελειώσουν το παιχνίδι με του αδερφούς Τσιτσιπά να κατακτούν τα πρώτα 2 games παίρνοντας προβάδισμα με 2-0. Όμως από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα σερί 6 games για τους Γάλλους οι οποίοι έφτασαν στη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν (σε λίγη ώρα) του Γκρανογιέ και Ζεμπάλος. 

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα τον Αμερικανό Κρίστοφερ Γιούμπανκς, με στόχο την πρόκριση για τα προημιτελικά του Wimbledon κάτι που αν συμβεί θα είναι η 1η φορά στην καριέρα του Έλληνα τενίστα. 

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)






tennis24.gr