Δεν ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/7) η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Χούμπερτ Χουρκάτς, στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Wimbledon, μιας και μετά το τέλος του 2ου set το παιχνίδι σταμάτησε λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Ο Νόλε προηγείται με 2-0 του 26χρονου Πολωνού μετά από 2TB, 7-6(6), 7-6(6), τα οποία κράτησαν για περίπου μία ώρα και 50 λεπτά, και έτσι απέχει ένα 3ο και τελευταίο βήμα για την 14η πρόκρισή του στα προημιτελικά του Λονδίνου.

Παρά το γεγονός πως το ματς έχει πολλά ωραία στιγμιότυπα μέχρι τώρα, ένα εκ των κορυφαίων είναι στο 8ο game του 2ου set, με τον 7 φορές πρωταθλητή του Βρετανικού Grand Slam να χάνει μεγάλη ευκαιρία για break το ύψος του φιλέ.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος Σέρβος έτρεξε να προλάβει την μπάλα, έπειτα από τα πολλά φάλτσα που τις έδωσε ο Χουρκάτς, η μπάλα με την αναπήδηση έδειχνε πως θα περάσει στο μισό του Πολωνού, και αυτό αιφνιδίασε εκείνη τη στιγμή τον Τζόκοβιτς, που έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο δίχτυ.

Ωστόσο, ακόμα και αν ο Νόβακ κρατούσε την ισορροπία του και δεν έκανε την παράβαση, πάλι θα έχανε τον πόντο καθώς έστειλε το μπαλάκι με το smash εκτός ορίων. Η αναμέτρησή τους θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα (10/7) στο κεντρικό κορτ.






tennis24.gr