Ο Κάρλος Αλκαράθ έχοντας αυτή τη φορά αρκετά προβλήματα στην εμφάνισή του κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Γάλλου Αλεξάντερ Μίλερ επικρατώντας με 6-4, 7-6(2), 6-3 μετά από 2,5 ώρες παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Wimbledon. 

Ο Νο1 του κόσμου εμφάνισε αρκετή αστάθεια τελειώνοντας το παιχνίδι με 41 αβίαστα λάθη, ενώ κατάφερε να αξιοποιήσει μόλις τις 2 από τις συνολικά 14 ευκαιρίες για break που δημιούργησε, ενώ από την άλλη έσβησε και τα 6 break-point του Μίλερ. 

Το πρώτο break ήρθε στο 7ο game του 1ου set με τον Ισπανό να παίρνει προβάδισμα με 4-3, το οποίο και εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια φτάνοντας στο 6-4 και στο 1-0. Στο 2ο set ο Αλκαράθ σπατάλησε ακόμα 4 ευκαιρίες για break στο 3ο game, με το set να πηγαίνει στο tie-break εκεί όπου ο Ισπανός πήρε προβάδισμα με 6/0 για να κλείσει το set με 7/2 κάνοντας το 2-0. 

Ίδια εικόνα και στο 3ο set με τον Αλκαράθ να πιέζει το service του αντιπάλου του χωρίς όμως να βρίσκει χώρο για break. Αυτό έγινε την πιο κατάλληλη στιγμή και συγκεκριμένα στο 8ο game με τον Αλκαράθ να κάνει το 5-3 και στη συνέχεια με δύσκολο hold (έσβησε 2 break-points) να σφραγίζει το εισιτήριο για τη φάση των “32” εκεί όπου θα συναντήσει έναν εκ των Τζέισον Κούμπλερ και Νίκολας Τζάρι. 




tennis24.gr