Επί 10 ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους Αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Οι ερωτήσεις των αστυνομικών ήταν επίμονες και οι απαντήσεις της κάθετες και απόλυτες.

Τόσο η Δήμητρα όσο και η προφυλακισμένη αδελφή της Ρούλα φαίνεται πως ακολουθούν την ίδια γραμμή. Αποποιούμενες των όποιων ευθυνών ζητούν να μάθουν όπως λένε…την αλήθεια!

«Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σε αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξή της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Δεν το πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της. Αν δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και υπάρχει κάποιος που ευθύνεται να έρθουν να μου το πουν επιστημονικά τεκμηριωμένα. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θέλω δικαίωση για τα αγγελούδια μου και να υποστούν τις συνέπειες όλοι όσοι ευθύνονται», είχε αναφέρει η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» , Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Δήμητρα Πισπιρίγκου προσπάθησε να δώσει άλλοθι στην αδελφή της για όσα συνέβησαν στο σπίτι της, το πρωινό που έχασε τη ζωή της η 6 μηνών Ίριδα.

«Όπως είπε, στις 07:30 το πρωί ξύπνησε από κλάμα μωρού και πήγε η αδελφή της, ενώ υποστήριξε ότι «η Ρούλα με ρώτησε αν θα πάει εκείνη ή εγώ στο μωρό». Αυτό φαίνεται να το είπε για να δείξει ότι η αδελφή της δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στο μωρό», τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου η αδελφή της 33χρονης κατηγορούμενης προσπάθησε να καλύψει την Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Μαλένας και της Τζωρτζίνας.

Ψύχραιμη, χωρίς άγχος

Ψύχραιμη, χαλαρή, χωρίς καμιά στιγμή να «σπάσει», να λυγίσει ή να ζητήσει κάτι από τους αστυνομικούς η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξεκίνησε την κατάθεσή της με μια ιστορική αναδρομή. Γύρισε πολλά χρόνια πίσω, ξεδιπλώνοντας λεπτομέρειες για τη ζωή της αδερφής της αλλά και της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Κράτησε την ίδια στάση δίνοντας ουσιαστικά άλλοθι στην προφυλακισμένη αδερφή της.

«Κανένα σημείο έντασης καμία ερώτηση που να της έκαναν και να χρειάστηκε περισσότερη επεξήγηση Ήταν ξεκάθαρη και ευθεία η τοποθέτηση της στο θέμα», επεσήμανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

Δεκαπέντε λεπτά πριν τις 11 το βράδυ, όταν και πλέον είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία, ζήτησε από τους αστυνομικούς να τη φυγαδεύσουν από την πίσω πόρτα, μπήκε στο αυτοκίνητο της και επέστρεψε στην Πάτρα.

Σοκ και οργισμένες αντιδράσεις

Ένα πόρισμα- κόλαφος…. Η Μαλένα και η Ίριδα δολοφονήθηκαν.

  • H προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην αθωότητά της,
  • Ο Μάνος Δασκαλάκης λέει ότι δεν αιφνιδιάστηκε
  • Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ζητεί πειθαρχικό έλεγχο για τα πρώτα, λανθασμένα πορίσματα των θανάτων της Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας
  • Παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου εξέτασε πρώτη τα όργανα της ‘Ιριδας.
  • Ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα συνέταξε την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Ίριδας
  • Ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα- διενήργησε την νεκροψία- νεκροτομή στην Μαλένα

«Πόλεμος» δηλώσεων μετά την απολυτή ανατροπή

Σε αυτό το πλαίσιο, οι γιατροί που έβγαλαν τα αρχικά πορίσματα έχουν επιδοθεί σε πόλεμο δηλώσεων, 15 μήνες μετά τον χαμό της Ίριδας.

«Είμαι καλή παθολογοανατόμος και περιέγραψα όλα τα ευρήματα που είναι ίδια με αυτά που βρήκαν στην Αθήνα. Η κυρία αυτή (Αγγελική Τσιόλα) έπρεπε να συγκρίνει, τα δικά της ευρήματα με τα δικά μου και να γράψει την αιτία θανάτου. Εγώ δεν ευθύνομαι για την αιτία θανάτου. Η απόφαση και η ευθύνη της απόφασης είναι του ιατροδικαστή που έχει αναλάβει το περιστατικό», δήλωσε στο LIVE NEWS η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου.

Η Αγγελική Τσιόλα, δήλωσε πως η αναγραφόμενη αιτία θανάτου τότε, ήταν πρωτοβουλία της Αντιγόνης Μητσέλου.

«Η κυρία Μητσέλου είχε όλες τις πληροφορίες, επέμενε στο σπάνιο εύρημά της, και συνέδεσε όλα τα ευρήματα των λοιπών οργάνων με τη συγκεκριμένη σπάνια παθολογική οντότητα. Πήρε, επίσης, την πρωτοβουλία και έθεσε η ίδια το συγκεκριμένο εύρημα ως αιτία θανάτου», σχολίασε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Πλέον η δικαιοσύνη και οι αστυνομικές αρχές καλούνται να βρουν τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που αφαίρεσαν τη ζωή από τα παιδιά.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER