Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελλοπόνησος, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για τη νέα εξέλιξη, η οποία πρόκειται για την εύρεση νέων φιαλιδίων αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας και σε άλλα νοσοκομεία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά πρόκειται για μια εξέλιξη που πάει την έρευνα 2-3 μήνες πίσω, γιατί η αναζήτηση ουσίας οποιασδήποτε μορφής αποτελεί ένα ζήτημα που αναζητείται από την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος εξήγησε πως η 18η ανακρίτρια ζήτησε με γραπτή εντολή από όλα τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα, εάν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να ταυτίζεται με τη νοσηλεία του παιδιού.

«Περιέργως βρέθηκαν 4 φιαλίδια αίματος, 2 στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και άλλα 2 στο Ωνάσειο, τα οποία είναι πλέον στη διάθεση των Αρχών» συμπλήρωσε.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είπε πως δεν γνωρίζει ακριβώς τη σύσταση των υγρών, ωστόσο πρόκειται για δείγματα φρέσκα, περίπου 6μηνου κρατημένο αίμα.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Σε ό,τι αφορά την τελευταία αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα Πελοπόννησος για το φιαλίδιο αίματος στο Καραμανδάνειο, ο αρχισυντάκτης εξήγησε πως πρόκειται για ορό αίματος και συνεπώς δεν μπορεί να γίνει μέσω αυτού έλεγχος DNA, που έχει ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται όντως για το αίμα της Τζωρτζίνας.

Στη δική του τοποθέτηση, ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης επισήμανε πως το αίμα δεν μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για πολλές μέρες πριν, παρά μόνο 1 με 2 24ωρα και ανάλογα την ουσία που αναζητάται.

Αναφορικά με την ύπαρξη μαρτυρίας μιας νοσηλεύτριας, η οποία λέγεται πως θα υποστηρίξει την χορήγηση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα ως παυσίπονο, ο κ. Γαλεντέρης

δήλωσε πως την κεταμίνη δεν την χορηγούμε  ως ένα παυσίπονο για να μας ανακουφίσει, αλλά την χρησιμοποιούμε στις επεμβάσεις ή για να βελτιώσουμε έναν μετεγχειρητικό πόνο.

«Δεν μπορεί να συνδέεται η κεταμίνη που χορηγήθηκε στο παρελθόν, με την κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα στην τοξικολογική εξέταση που έγινε μετά τη νεκροτομή» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής.

megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER