Ενας Μαρτικανός ποδοσφαιριστής μαζί με τη σύντροφό του συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Παρισιού, Σαρλ ντε Γκωλ, έχοντας στις αποσκευές τους 100 κιλά κοκαΐνης.

Ο Ζαν Μανουέλ Νεντρά μαζί με τη σύντροφό του συνελήφθησαν από τις γαλλικές Αρχές στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ, διότι είχαν είχαν κρύψει στις βαλίτσες τους 100 κιλά κοκαΐνης. Την είδηση έκανε γνωστή η «Parisien» την Πέμπτη (5/1), η οποία επικαλείται πηγές από την εισαγγελία του Μπομπινί.

Ο Νεντρά είναι μία αρκετά γνωστή προσωπικότητα στο ποδόσφαιρο της Μαρτινίκας, παίζοντας για την Λελιόν ντου Λαμεντίν, που συμμετείχε πρόσφατα στο Κύπελλο Γαλλίας. Ο 29χρονος μέσος παρουσιάστηκε στον ανακριτή την Τετάρτη και στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση ενώ η σύντροφός του αφέθηκε ελεύθερη ούσα υπό δικαστική επιτήρηση.

Ο σύλλογος που αγωνίζεται ο εν λόγω παίκτης πήρε θέση για το θέμα, με εκπρόσωπό του να τονίζει στον τοπικό Τύπο:

«Χωρίς να γνωρίζουμε τον βαθμό εμπλοκής του, μάθαμε ότι ένας από τους παίκτες μας συνελήφθη στο Σαρλ ντε Γκωλ για λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Ας είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ και ενωμένοι να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο ώστε μέσω του αθλητισμού να πολεμήσουμε αυτή τη μάστιγα, να προστατέψουμε και να ενημερώσουμε τους νέους μας για τους κινδύνους, τις συνέπειες και τις καταχρήσεις».gazzeta.gr